tirsdag 22. februar 2011

Dh3a interiør på Stockholm Furniture fair




Stockholm Furniture Fair

Vi i Dh3a har en ungdomsbedrift hvor vi tar på oss oppdrag som å pusse opp møbler eller tilby interiørforslag. Ett av målene for bedriften har vært å komme seg til den store møbelmessa i Stockholm, for å få inspirasjon og faglig påfyll. Jeg tror de fleste av oss har hatt sine tvil om hvorvidt vi kom til å klare det, men vi har stått på og jobbet, og med litt hjelp fra skolen fikk vi råd til å dra.

Messen gikk over fem dager, vi var der i to av dagene. På messen kunne man oppleve alt fra interiør til belysning, som står på pensum hos oss. Messen var delt inn i fire haller.

- Hall A besto av designermøbler fra forskjellige designere.
Her var det alt fra nyetablerte, til de største designerne.

- Hall B besto også av designermøbler.
Her fant vi mer variert innhold, alt fra merkelige hodemassasje maskiner til møbler.

- Hall C besto for det meste av lys.
Her var det allmenn-, funksjon- og stemningsbelysning. Der var det alt fra julebelysning til hverdags bruk.

- Green House var en avdelig hvor kunst og design studenter hadde egne stander med kreative og nyskapende møbler og belysning. Re-Design av naturmaterialer sto i fokus hos studentene.

Stockholm var en stor by med mye fin arkitektur. I gamla stan, som er den eldste delen av byen, var det trange gater og gamle hus fra 1200-tallet, mens i området rundt Sergels torg (sentrum av Stockholm) var det moderne bygninger med mange butikker og kjøpesentre.

Turen varte fra tirsdag 8 februar til fredag 11 februar, og det ble mange flotte inntrykk å ta med seg hjem til Bodin igjen.

tekst: Elever i dh3a
Foto: elever i dh3a + Marte Henriksen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar